Νέα Θαύματα του Αγίου Ραφαήλ. Τόμος 03

5,00

Το βιβλίο υπάρχει μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Κωδικός προϊόντος: E-ΘΑ-003 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ώ Θεέ μου, πόση δύναμη χρειάζεται να ζης και να δέχεσαι τα συγκλονιστικά αυτά θαύματα, που γίνονται σε όλα τα έθνη από τους Νεοφανείς Μάρτυρες Ραφαήλ, Νικόλαον και Ειρήνη!

Νοιώθεις να χάνεσαι εμπρός στη Μεγαλειότητα της Θεότητος…

Πώς ν’ αντέξη η καρδιά σε τόσο μεγάλες συγκινήσεις!

Αισθάνεσαι την μηδαμινότητά σου και εξουθενωμένη, συντετριμμένη βρίσκεσαι εμπρός στη λάμψη του μυστηρίου της Παντοδυναμίας.

Πώς να συλλάβη ανθρώπινος νους το μυστήριο της Θείας αποκαλύψεως! Πόση αντοχή χρειάζεται να ζης ακατάπαυστα μέσα στο θαύμα της μεγαλοσύνης του Παντοδυνάμου, η σκέψη σταματά όταν βυθίζεται στο πέλαγος της αγάπης του Σωτήρος!

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, στη βασανισμένη μας τη γη, έστειλε ο Θεός τους απεσταλμένους Του να βοηθήσουν την κουρασμένη ανθρωπότητα, να θεραπεύσουν ανίατα πάθη, ασθένειες αθεράπευτες.

Ο καθηγητής των ιατρών Άγιος Ραφαήλ με ιατρική μπλούζα τρέχει με τη συνοδεία Του ν’ απαλύνει αβάσταχτους πόνους, θλίψεις και τόσες συμφορές.

Στις μέρες μας, που αντικρύζουμε μια άλλη όψη ζωής, την μετατρέπει ο αξιοθαύμαστος Άγιος της αγάπης, με την δύναμη του πνεύματός Του, σε εποχή της χάριτος. Δεν στερεί πουθενά την Θεία Του παρουσία, χαρίζει ουράνια χαρά στις ψυχές, την βεβαιότητα, και μετατρέπει με τη Θεϊκή Του ακτινοβολία τα ζοφερά σκοτάδια σε Φως.

ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.244 kg
Διαστάσεις21.5 × 14.5 cm

Go to Top