Νέα Θαύματα του Αγίου Ραφαήλ. Τόμος 37

6,00

Το βιβλίο υπάρχει μεταφρασμένο στα αγγλικά. New miracles of Saint Raphael, Volume 37

Κωδικός προϊόντος: E-ΘΑ-037 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ο προστάτης της Λέσβου  και όλης της χριστιανοσύνης ο Άγιος ήλθε απεσταλμένος του Θεού και καλεί όλους να πιστέψουν στη θεία Του χάρη.

Σε αυτή τη νέα φωτεινή πορεία, το σκεύος εκλογής είναι η ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ευγενία Κλειδαρά.

Στην αρχή η ηγουμένη έμεινε σε ένα αντίσκηνο.

Δικό της έργο εκ θεμέλιων είναι η Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, που έγινε ένας καινούργιος τηλαυγής φάρος της Ορθοδοξίας και του χριστιανικού έθνους.

Ο θεματοφύλακας και η ψυχή σε αυτό το νέο προπύργιο της ορθοδοξίας είναι η ηγουμένη Ευγενία. Με τα βιβλία της μετουσιώνει και μεταλαμπαδεύει ατό το θείο φως του Αγίου Ραφαήλ στα πέρατα της οικουμένης. Ωχριά ο νους μας να συλλάβει και να καλοσκεφτεί το τεράστιο αυτό έργο που επιτελεί με τα εμπνευσμένα βιβλία της, που οι σελίδες τους πλημμυρίζουν από το φως της πίστεως.

Πλήθος κόσμου συρρέει στην Ιερά μονή από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα 170 βιβλία της με τι αλλεπάλληλες εκδόσεις που γίνονται ανάρπαστες από τους πιστούς δίνουν την παρήγορη απάντηση. Με τα χέρια της την ψυχή της και την προσεχή τη και πάνω από όλα την προστασία του Αγίου Ραφαήλ και τη ευλογία του Θεού δημιούργησε έναν πραγματικό παράδεισο της Ορθοδοξίας.

Πράγματι.

Ο Άγιος Ραφαήλ ευλόγησε την ευγενική ψυχή της ηγουμένης Ευγενίας Κλειδαρά ώστε να παρουσιάσει στην ελληνική και παγκόσμια κοινωνία ένα τόσο πλούσιο και πολύμορφο θεάρεστο έργο για τη σωτηρία των μυριάδων ψυχών που κατακλύζουν την ιερά μονή του Αγίου Ραφαήλ και βρίσκουν ψυχικό ξεκούρασμα και γαλήνη.

Παναγιώτης Καράμπελας, καθηγητής φιλόλογος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.571 kg
Διαστάσεις21.5 × 14.5 cm

Go to Top