Διαθεσιμότητα – Παράδοση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα των καταλόγων μας έχουν σαφή ένδειξη για το αν είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Έτσι, διαπιστώνετε ποια προϊόντα είναι άμεσα παραδοτέα, ποια περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία από τους προμηθευτές και, τέλος, ποια δεν είναι διαθέσιμα και περιμένουμε ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής τους.

Εσείς μπορείτε να στείλετε παραγγελία ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες. Εμείς εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής τους.

Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στην απώτερη ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο και το τελευταίο προϊόν της παραγγελίας ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα επιμέρους προϊόντα της παραγγελίας μόλις αυτά είναι διαθέσιμα. Στη δεύτερη περίπτωση θα υπάρξουν χρεώσεις αποστολής για κάθε διαφορετική παράδοση.

Σε κάθε περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας με eMail: sales@ieramoni-agiou-rafail.gr ή με τηλέφωνο: (0030)-22510-71708.

Ανωτέρα βία

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) που να μη μας επιτρέψουν να παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Τότε όμως θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail/τηλεφώνου για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι οι μοναχές ασχολούνται με την κατασκευή των εργόχειρων Τρίτη και Πέμπτη λόγω των υπόλοιπων καθημερινών τους υποχρεώσεων. Οπότε, οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται μόνο Τρίτη και Πέμπτη.

Επίσης θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας ότι η Λέσβος ίσως και να μην έχει πάντα καθημερινή επικοινωνία με την υπόλοιπη Ελλάδα.